Daniellawerkt kan je ondersteuning bieden op het gebied van:

  • Agendabeheer: het maken van afspraken, deadlines bewaken en het plannen van werkzaamheden. Nadat je je logingegevens van je Outlook-account of bv. Gmail hebt gedeeld, kunnen we direct aan de slag. Je klanten en relaties kunnen telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor het maken van afspraken. Mogelijk wil je als Commissaris of toezichthouder een vast aanspreekpunt voor je agenda. I.v.m. transparantie is het vaak wenselijk om dit onder te brengen bij iemand buiten je onderneming. Wij hebben hier ruime ervaring mee. Ook complexe agenda’s, waarbij voortdurend moet worden gecheckt op reistijd en voorbereidingstijd, zijn bij ons in vertrouwde handen.
  • E-mailafhandeling, het dagelijks opschonen van je e-mailbox. Belangrijke mail zetten we apart, zodat je deze kunt oppakken op een voor jou geschikt moment. Na een inwerkperiode, handelen we bepaalde mail zelf af. Overbodige mails halen we weg. Mails met facturen gaan het administratief systeem in. Ook hebben wij veel ervaring met het verwerken van mail van klantenservices.
  • Social Media: je wilt zichtbaar en vindbaar zijn in de diverse mediavormen. Samen kunnen we thema’s voor content bepalen. We kunnen nieuwsbrieven voor je schrijven. Met een aansprekende layout en duidelijke planning vestig je aandacht op waar je mee bezig bent.
  • Projectmanagement. Dit kan zijn het opstarten en inrichten van interne systemen zoals een CRM systeem. Maar ook het automatiseren of digitaliseren van bedrijfsprocessen. Maar bv. ook het organiseren van klant evenementen.